Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

60. Kütüphane Haftası Açılışı Merkez Kütüphanede Gerçekleştirildi

60. Kütüphane Haftası Açılışı Merkez Kütüphanede Gerçekleştirildi

60. Kütüphane Haftası Açılış programına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya,  Genel Sekreter Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulğu,  İç Denetçi Adem Yaman, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ercan Erensayın, Kütüphane Şube Müdürleri ve Kütüphane Personeli ile öğrenciler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Kütüphane Daire Başkanı Ercan Erensayın haftanın önemine, kütüphanelere ve kütüphaneciliğe dair açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Ardından programın ödül töreni kısmında, yılın personeli seçilen kütüphane personeli Halil Yılmaz'a plaketi ve ödülü verilirken, Öğr. Gör. Esra Arslan'a, kütüphaneciler Büşra Bilir, Erdem Çiftcibaşı, Serap Zorlu Tunur ve Zühal Çiftcibaşı'ya programa ve kuruma sundukları katkılar için teşekkür belgesi takdim edildi. Ödül töreni en çok kitap okuyan öğrenciye belge ve ödül takdimi, Fotoğraf Yarışmasında derece alan öğrencilere tebrik belgesi ve ödül takdimi, programa müzik dinletisi ile renk katan Müzik Eğitimi Bölümü öğrencilerine teşekkür belgeleri ve hediyelerinin takdim edilmesiyle tamamlandı.